skip to Main Content

Kohti korukursseja

Muisnaisketju

Posket punottavat innostumisesta, keskittymisestä ja juotosliekin lämmöstä. Hehkutan ja juotan. Sahaan ja viilaan. Poraan ja punon. Välillä otan kynän käteeni ja kirjoitan muutaman sanan muistivihkooni. Kurssien valmistelu on käynnissä ja esimerkkikoruja syntyy.

JouMuinaisketjun lenkkien sahaaminenlulomalla valmistelin työssäoppimisjaksolle korukursseja. Silloinkin olin yhtä innostunut ja pää ideoita täynnä. Enpä olisi tuolloin osannut arvata, että kesällä olisin taas samoissa puuhissa.

Korukursseillani haluan välittää sitä innostusta ja iloa, mitä korujen tekeminen tuo. Toki välillä on myös turhautumisen hetkiä, mutta niistä se oppi ammennetaan. Käsillä tekeminen tuo mielenrauhaa, lieventää stressiä ja rentouttaa. Mielestäni esimerkiksi hopealenkkien sahaaminen on todella meditatiivista ja siinä unohtuu ympäröivä maailma. Ja lopputuotoksena on aina jotakin kaunista itselle tai lahjaksi.

Esimerkkikorut valmistuvat ja muistilista pitenee. Vielä on paljon tehtävää, tarkastettavaa, hankittavaa ja pakattavaa, ennen kuin kurssit alkavat.

– Annukka

Ilmoittaudu korukursseille:


TAITO Pohjois-Pohjanmaan
(Maakari) korukurssit:

  • HOPEALUSIKKAKORU La 23.9. klo 10-14
    • Hinta: 25€ / jäsenhinta 20€ + materiaalit käytön mukaan
  • MUINAISKETJU To  5.10. klo 16-20
    • Hinta: 25€ / jäsenhinta 20€ + materiaalit käytön mukaan
  • Osoite: Rautatienkatu 11 B, Oulu
  • Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteessa: http://www.taitopohjoispohjanmaa.fi/kurssit-oulussa/


Kulttuuritalo Valve:
Hopeakorumuotoilijat -kurssi

Back To Top