skip to Main Content

Korupajat yrityksille ja ryhmille

Korupajat

Tervetuloa kokemaan korujen tekemisen hauskuus! Pajoistamme saat uutta ja mielenkiintoista tekemistä niin työporukoiden virkistäytymiseen kuin ystäväporukoiden illanviettoon.

Korupajoissamme pääset tekemään joko punoen tai perinteisin kultaseppämenetelmin kauniita koruja joko hopealangasta ja hopealevyistä tai vaikka vanhoista hopealusikoista. Älä siis heitä vanhoja jalometalleja pois, vaan hyödynnä ja muunna ne pajoissamme kauniiksi koruiksi!

Ilmoittelemme tulevista korupajoista somekanavissamme. Yrityksille voimme järjestää pajan yrityksen omissa tiloissa ja ystäväporukoille vaikkapa jonkun kotona. Korupajan kesto on aiheesta riippuen kahdesta tunnista ylöspäin. Korupajassa tekemäsi korut saat luonnollisesti pitää itselläsi.

Muistathan, etteivät korut kuulu vain naisille. Meltä voit tilata myös erityisesti miehille suunnatun Ukkopaja-kurssin!

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Pajan sisältö

Pajojen sisällöt suunnittellaan aina yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan. Korupajoja voidaan pitää esimerkiksi seuraavista teemoista:

Koreasti juhliin -esittely

Minulta voi tilata myös Koreasti juhliin -esittelyn illanviettoosi. Esittelyn aikana opastan ja kerron enemmän koruista ja niiden valinnasta.

Menneet kurssit

Käyn pitämässä kursseja myös kulttuuri- ja taitokeskuksissa. Tältä sivulta näet jatkossa myös tulevat, kaikille avoimet kurssit.

  • Koruilusta puhtia hyvinvointiin (Me kolme, Oulu)
  • Hopeakorumuotoilija, syksy 2017 (Kulttuuritalo Valve)
  • Hopeakorumuotoilijat, kevät 2018 (Kulttuuritalo Valve)
  • Koruilua hopealusikasta (Taitokeskus Oulu)
  • Hopeanhohtoista punontaa (Taitokeskus Oulu)
  • Hopeanhohdetta pukinkonttiin (Pohjois-Pohjanmaan museo)
  • Korutyöpajat (Pikisaari, Pohjois-Pohjanmaan museo, Turkansaari)

 

Back To Top